Selecteer een pagina

Onze kracht

Brugman TotaalService is een bedrijf dat brede vakkennis heeft en luistert naar haar klanten. Een heldere visie en duidelijke uitgangspunten vanaf de eerste kennismaking, geven u het gevoel dat uw klus bij ons in goede handen is. Wij durven NEE te verkopen! Hierdoor beschermen we onszelf maar beschermen we u ook! Ja is snel gezegd maar om teleurstellingen goed te maken moeten we nog veel harder werken. Bij BTS gaat het om tevreden klanten die ons aanbevelen bij hun familie, kennissen en vrienden vanwege onze klantvriendelijkheid, vakmanschap en betrouwbaarheid. 

Brugman TotaalService werkt wanneer dit nodig is nauw samen met vaste groep vaste ZZP’ers die hun vak verstaan. Wij werken met deze vaklieden samen omdat ze bij u werken zoals ze dat thuis ook zouden doen!   

 

 

 

 

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan voor 100% tevredenheid en garanderen u dat we leveren wat we hebben afgesproken. Bent u tevreden vertel het aan anderen. Heeft u klachten of bent u ontevreden vertel het ons! 

Vakmanschap is meesterschap

Wij beloven uw vakmanschap zoals u dat kunt verwachten van vakmensen die hun vak vak verstaan. Omdat wij onze focus leggen bij het leveren van vakwerk hebben wij geen tijd voor sociale media.

i

Altijd een Vrijblijvende prijsopgaaf

We komen graag bij u langs en stellen onze offertes met de grootste zorg geheel vrijblijvend voor u op. Voelt het niet goed en kunnen wij niet waarmaken wat u van ons vraagt, dan laten we u dat meteen weten! 

U kunt ons 24/7 bereiken voor al uw vragen!

Stel u klus of verbouwing niet langer meer uit want Brugman TotaalService staat voor u klaar!

We zijn ook bereikbaar voor calamiteiten of noodreparaties en zullen uw veiligheid (indien mogelijk) z.s.m. op een verantwoordelijke manier veiligstellen. Binnen een straal van 50 kilometer vanaf de Ronde Venen, denken wij dat we u kunnen helpen bij calamiteiten aan bijvoorbeeld uw dak of gas, water, riool of CV-installaties. 

neem contact met ons op: 06 515 67 209